vrijdag 22 oktober 2010

Kattenbelletje voor een verjaardag

Co was afgelopen dagen echt jarig. Heel veel mensen waren speciaal naar Rome gekomen om het te vieren. Het fijnste was natuurlijk dat Ka een week in de eeuwige stad was, maar ze was niet de enige: ook Co's pap en mam en tante Nel waren in Rome, net als HJ en Krien en studiegenoot Willeke met haar man. Ook hebben heel veel mensen via e-mail, snailmail, Facebook of Hyves hun verjaardagswensen achtergelaten. Daarvoor allemaal hartelijke dank! De meest bijzondere verjaardagskaart kwam echter uit de Koekstad, van Kaco's eigen Griezel. Die had speciaal een feestmutsje opgezet om de verjaardag van zijn baasje te vieren.
In de kaart stonden vele ontroerende woorden die we u als lezer uiteraard niet willen onthouden. Omdat Griezel zelf geen mobieltje heeft, heeft Co hem via het Olsterstel een kopje laten geven en een welgemeend 'miauw, miauw!'. Waar vind je dat nog, een huisdier dat z'n baasje in den vreemde een verjaardagskaartje stuurt?

2 opmerkingen:

Lin zei

oh ships!! Ik ben zo slecht in verjaardagen onthouden. En nu had ik nog wel de mail van Facebook met een vlaggetje gemerkt om het niet te vergeten.
Maar bij deze uit een regenachtig Kampen een niet minder gemeend: GEFELICITEERD!!!

marsha. zei

Alsnog van harte gefeliciteerd!!!