donderdag 9 oktober 2008

In de prijzen

Co was gisteren op het landelijk zwerfafvalcongres in Amersfoort. En daar wonnen de gemeente en Co's werkgever de eerste Landelijke Zwerfafvalprijs! We wonnen deze prijs met de evenementencampagne van afgelopen zomer, die Co en zijn collega (witte naambordjes) bedacht hadden. Bij de prijs zat ook 7500 euro, vrij te besteden aan zwerfafvalaanpak. Dus wie weet zit er ook nog een leuke wintercampagne in.
En wat was er verder op het congres? Veel boeiende, maar weinig fotogenieke voordrachten. En natuurlijk een expositie van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van afvalbakken. Met onder meer deze Trash-o-Mat van Bart Jansen. En de nieuwste modellen van de afvalbakkenfabrikanten. Zoals deze bovenmaatste variant van de Bammensbak (rechts).

3 opmerkingen:

harm job zei

WOW! We kennen een beroemdheid! In de ever zo spannende afvalwereld! Van harte Co of moet ik zeggen bwtCambioCo! En we hebben de bakkencampagne nog live gezien ook! Ik heb er zelfs live in mogen graaien! http://kacokijk.blogspot.com/2008/08/3-augustus-2008.html Wat een eer!

Anoniem zei

Gefeliciteerd!!!!! Hoorde ik jou niet in een gesprekje met Matijn? Hihihi, knappe actie, goed gesprek!

Anoniem zei

je zegt ook gewoon u tegen matijn!