zaterdag 6 december 2008

groeten uit Praag

HJ en Krien gingen op vakantie in Dorpelstad. Super mooie foto's op de blog! En vast prachtige verhalen.

Deze tekst met foto's kregen we via de mail.
Ook een feest is het grote afvalbakkenverkenningsparcours dat we de afgelopen dagen aflegden in Praag. Nieuwe modellen, rokende modellen, maar ook het daadwerkelijke monteren van de bakken en overig afvalbeleid hebben we op de gevoelige plaat weten vast te leggen. U ziet, zelfs op vakantie laat het afvalplrobleem ons niet los! En dat er af en toe een bak op de foto staat met een trammetje op de achtergrond is natuurlijk alleen maar heel mooi meegenomen.

Bedankt HJ en Krien! Op basis van deze foto's ziet Co al heel veel typen die niet voldoen in de praktijk. Misschien moet hij maar eens naar Tsjechiƫ om afvalbakkenontwikkelingswerk te doen.

3 opmerkingen:

harm job zei

Vooral de rokende bak op de kerstmarkt was mooi. Werkelijk niemand die zich erom bekommerde, iedereen liep of werkte gewoon door in de smeulende plasticlucht. Maar wel om de 20 meter een bak, daar kunnen ze hier nog iets van leren! Lag ook geen rotzooi op straat, logisch met zoveel dumplekken.

micsiler

harm job zei

dumpPlekken bedoelde hij...


stril

Anoniem zei

Ha Co, dan ga ik met je mee! Fantastische afvalbakken daar en dan samen tot de conclusie komen dat die van ons toch beter zijn. Ik weet nog wel een paar nuttige onderzoeksplekken