dinsdag 28 februari 2012

Gelukkige Griezel

Tijdens Ka's bezoek aan Oxford ging Griezel uit logeren. Voor het eerst. Onze grijze huismus houdt niet van verandering en al helemaal niet van reizen, maar deze keer was er niet aan te ontkomen: Het Olsterstel, z'n vaste 'oppas' was mee naar Oxford en dus ging Griezel naar een dierenpension. We waren erg benieuwd hoe dat zou bevallen: hoe zou hij terugkomen, vermagerd en gestresst? Zou hij nadien weer maanden in de kast zitten? Gelukkig viel het erg mee: hij heeft het redelijk gered en gedraagt zich thuis ook normaal. Met één uitzondering: hij is niet meer bij Ka weg te slaan.
Alsof hij de schade van een week afwezigheid wil inhalen, moet en zal hij constant door Ka geknuffeld worden. Daarvoor plooit Griezel zich in honderden verleidelijke standen. Ook als Ka achter de computer aan het werk is en ook als ze aan het skypen is met Co.
Met als gevolg dat Co regelmatig onbegrijpelijke, maar vast lief bedoelde katchat-berichtjes krijgt, zoals "dgknrjvvvvvvvvv".

2 opmerkingen:

F&P&Floor zei

Dat weerhoudt mij ervan om een keer extra naar Ned over te komen. Wanneer ik weg ben moet Floor naar een pension. Al hebben we er nu wel een gevonden met ook een speelplaats buiten. Het pension ligt wel ruim 70 km buiten Syndey. Zij brengen en halen wel.

DePim zei

fijn dat het goed gegaan is