maandag 22 juni 2009

alles plat.... wat wordt hier verzwegen

Voor de mensen die in de mooie lente van 2000 bij Oost werkten zijn dit gevleugelde woorden. Woorden die 9 jaar na dato ook bij Kaco nog regelmatig langskomen. Voor Co die, net als alle andere Oostcollega's, de weken na de ramp heel veel hebben gewerkt en bijzondere dingen hebben meegemaakt blijft die 13e mei in 't geheugen gegrift.
Voor mensen die niet uit Enschede komen, of er geen directe betrokkenheid hebben is 'De Vuurwerkramp' gelukkig weer weggezakt. Afgelopen vrijdag ging Ka met oud collega's naar het mooie Enschede om lekker bij te kletsen, te lunchen en de Roombeekroute te lopen. Deze wijk die 9 jaar geleden nog 'plat' lag is inmiddels voor een heel groot gedeelte weer opgebouwd. En ze hebben er iets prachtigs van gemaakt! Hier een sfeerimpressie.Als 'kers op de taart' op de terugweg nog een Van-der-Poel-ijsje. Zo eindigde een geslaagd dagje Twente.

HJ en Krien gaan wij ook een keer?

2 opmerkingen:

harm job zei

Joepie, een keertje naar Roombeek? Leuk! Ik heb er zelfs een kamer bij de Krattenstapelaars thuis, dus ik ben een beetje bewoner van.... Mooie wijk geworden, niet? Wie bunt der best fier op!

vanton

krien zei

frits pril rules...
doen we! mooi he? er is zelfs een bierplek. daarover gedacht: we moeten toch ook een keer naar de hengelose brouwerij....

mences