dinsdag 21 april 2009

Spannende post...

Vanavond lag er spannende post op de deurmat. Met een keurig geschreven brief die toch wat vraagtekens oproept. Inmiddels is Kaco een half leven gelukkig bij elkaar, tevreden en geen probleem met een studerende man of toch?!? Een bijzonder Kaasstads duo heeft in ieder geval de oplossing?!? Of Ka erin trapt?
We hebben een beetje een Kaandorps Wehkamp gevoel...

Komende week gaat Ka natuurlijk wel de post in de gaten houden. En er is niets ondertekend dus...De film die Ka behoort te recenseren om haar leven weer op orde te krijgen laten we nog maar even liggen voor als het Kaastadse Kwartet weer komt buurten. Kunnen ze ook meegenieten.

maandag 20 april 2009

Rostock Rocks

Het aangename en het nuttige waren dit weekend goed verenigd. Op Ka's verjaardag met versierde 'niesmobiel' op naar voormalig Oost Duitsland.
Goed gesprek met een bijna promovendus en daarna lekker eten. Zaterdag heerlijk rondstruinen door de stad, boot naar Warnemunde en met de S-baan terug. Co blij met veel heerlijke biertjes. Zondag weer terug. Rostock is echt een leuke Hanzestad met veel ontdekjeplekjes...

donderdag 16 april 2009

Vrolijke bakken

Afvalbakkennieuws uit het Gelderse. Juul kwam dit berichtje tegen bij de regionale omroep. En voor zoveel vrolijke afvalbakken maken we natuurlijk graag een plekje vrij op deze blog.

Hi Kaco,Dit bericht kwam ik tegen op de site van Omroep Gelderland.Moest jullie hier natuurlijk wel ff van op de hoogte stellen, denk dat jullie wel blij worden van zulke mooie bammensbakken.
GELDERMALSEN - In het gemeentehuis van Geldermalsen zijn tot 30 april 'gepimpte' afvalbakken te zien.
Bijna 1700 kinderen van vrijwel alle (basis)scholen in de gemeente zijn tijdens de jaarlijkse zwerfvuilactie in maart op pad geweest om de dorpen van de gemeente Geldermalsen te ontdoen van zwerfafval. In totaal is er dit jaar ruim 2500 kilo zwerfvuil opgehaald.
Na de actie hebben de deelnemende scholen een afvalbak tot hun beschikking gekregen. Deze witte afvalbak mocht helemaal 'gepimpt' (beschilderd) worden. Het resultaat is nu te zien in het gemeentehuis. Na 30 april krijgen de afvalbakken een plaatsje op de schoolpleinen.

maandag 13 april 2009

Susan Boyle: Bloody fantastic!

Soms komen dromen uit...
Klik op de foto voor het filmpje (echt de moeite waard).
met dank aan Broerseblog.

donderdag 9 april 2009

De paashaas

Eén van de wonderlijkste folkloristische verschijnselen is de Paashaas. Wie toch bedacht heeft dat een haas eieren rondsleept in een mandje en die vervolgens verstopt... Anders dan met Sinterklaas of de Kerstman is er werkelijk geen kind dat er in gelooft. En geef nou toe: het is toch ook sneu om als paashaas verkleed op pad te moeten? (NB: Voor 25 euro per dag kan ook u dit haasje zijn).
Het is dan ook niet verwonderlijk dat er op internet de spot met het arme beest wordt gedreven. En zelfs het eieren zoeken is niet meer het zelfde sinds deze cartoon van Fokke en Sukke.
Maar goed, om stemmig af te sluiten hebben we altijd nog het onvergetelijke paaslied van Hans Dorrestein. Geniet ervan en vrolijk Pasen!

reclame?!?

Bijna Pasen...
en dat is te zien aan alle reclame. Zo ook dit 'kleintje'

woensdag 8 april 2009

Opmerkelijk nieuws...

Ken je dat?
Je leest een kop in de krant en dan komen er zomaar opeens rare gedachten op...
Raak je daar verslaafd aan? Wat doet ze met die slagers? Zouden we dat niet allemaal doen na teveel jaar kleuterpop...
En als je nou niet van mosselen houdt? Of je bent allergisch voor mosselen, of ze zijn bedorven. Hoe uitstekend is de maaltijd dan?
Best lastig, in dit geval :-)

donderdag 2 april 2009

Dan schiet je toch acuut in de plus...

Dit is nog beter dan een anemoontjes woonkleed...
Wat een super begin van het weekend!
Co's broer, bedankt!

4X5=

Nog veel mooier dan 5445

woensdag 1 april 2009

we staan boven Bammens

Dit is wel heel tof: onze afvalbakkenontdekkingstocht is niet alleen met veel passie overgenomen door blogger HJ, Juul en Broerse Blog. Maar we staan op google zelfs boven 'de Maker' van deze afvalbak uit het topsegment (en toch heel betaalbaar, hoor ik hier naast me). Zelfs vanuit het buitenland is al belangstelling voor de Bammensbak. En terecht, beste mensen. Tenslotte is het De bak onder de afvalbakken.
Meer afvalbakkennieuws zit al in de pijpleiding en bijdragen blijven welkom.

My first e-mail

Onze vrienden uit de hoofdstad blijven rare mailtjes krijgen. Niet expres, ze vragen er niet om. Hun computer is goed beveiligd, dat is ook niet het probleem. Het zit em in hun adres. Als mensen een viertje vergeten komt de mail aan in Amsterdam. Is het heel bijzondere post dan krijgen wij het ook te zien en komt het op kacokijk, want sommige dingen zijn nou eenmaal te leuk om niet te delen.

Zo ook de mail van deze oma...
Nog half digibeet, voor het eerst op de electronische snelweg en dan nu al verkeerd rijden. Zou je hier ook navigatie voor kunnen krijgen?

Subject: Digitaal geboren

Dag Lieve kinderen,

Dit is mijn eerste mailtje dit ik verstuur, of liever gezegd wat uit mijn naam wordt verstuurd.
Deze mail heb ik zelf nog niet gezien, maar dat komt nog wel.
Julie weten nu in ieder geval wat mijn E mail adres is, al weet ik dat zelf nog niet. Ik kom er binnen een paar weken achter.
Nu kinders ga ik afsluiten.
Gedraag je netjes, denk aan je opvoeding. Met twee woorden spreken en gee onbetamelijke taal uitslaan.

Liefs Oma


Wat denkt u ervan:
  1. Zou het een leuke oma zijn?
  2. Moet Gee echt onbetamelijke taal uitslaan?
  3. Twee woorden: Ja ja ....